Uručena priznanja uspješnim umaškim osnovnoškolcima

Tradicionalni svečani prijem uspješnih osnovnoškolaca u organizaciji Grada Umaga upriličen je u utorak, 12. srpnja 2022. godine u umaškoj Gradskoj vijećnici. Tijekom svečanosti uručene su nagrade i priznanja za učenike Osnovne škole Marije i Line te Talijanske osnovne škole ”Galileo Galilei”. Grad Umag svake godine nagrađuje izvrsne učenike su s odličnim uspjehom završili sve razrede osnovne škole. 

Gradonačelnik Umaga Vili Bassanese obratio se prisutnim učenicima, mentorima i roditeljima, čestitavši im na iznimnim uspjesima tijekom protekle školske godine te poželjevši im kvalitetan ljetni odmor tijekom kojeg će skupiti energiju za nove izazove u narednoj školskoj godini. Gradonačelnik je zajedno sa zamjenicima gradonačelnika Florianom Bassanese Radin i Maurom Jurmanom učenicama i učenicima Osnovne škole Marije i Line Umag te Talijanske osnovne škole „Galileo Galilei“ Umag koji su s odličnim uspjehom završili sve razrede osnovne škole uručio priznanja i novčanu nagradu u pojedinačnom iznosu od 500,00 kuna.

S odličnim uspjehom sve razrede osnovne škole završilo je ukupno 37 učenika, od kojih dvadeset osmero učenika Osnovne škole Marije i Line te devetoro učenika Talijanske osnovne škole “Galileo Galilei”.

U Umagu se svake godine priznanja uručuju velikom broju vrijednih učenika koji predstavljaju budućnost naše zajednice, a čiji se rezultati marljivog rada i truda u konačnici reflektiraju i na kvalitetu života cjelokupne zajednice našeg prelijepog grada.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide