Uskrsni vikend najavljuje dobru sezonu

Umag

Prema informacijama koje navodi Glas Istre, uskrsni vikend u Hrvatskoj prošao je s impresivnih 110 tisuća turista, pri čemu je Istra ponovno zasjala kao najsjajnija zvijezda predsezonskog turizma. Dok brojke svjedoče o blagoj prednosti u odnosu na prethodnu godinu, stručnjaci optimistično najavljuju uspješnu sezonu, pogotovo u svjetlu činjenice da je blagdan Uskrsa ove godine dočekan ranije nego obično.

Za Uskrs, prema riječima direktora Hrvatske udruge turizma, Veljka Ostojića,  hoteli i kampovi već bilježe izvanredne rezervacije koje obećavaju “jako dobru sezonu.” S otvorenih 80 hotela, vrhunskim vilama i 12 kampova, Istra je ugostila oko 40 tisuća turista, ostvarivši 170 tisuća noćenja. Medulinski kamp, prepun gostiju iz Njemačke, Austrije, Slovenije, Italije, ali i sve više Hrvatske, ponudio je raznolike sportske aktivnosti i prigodne uskrsne programe.

Isticanje ljepote predsezonskih aktivnosti, kao što su biciklizam, surfanje i posebni programi za djecu, naglašava bogatu turističku ponudu koja čeka posjetitelje ne samo za Uskrs, već i u mjesecima koji dolaze. Ovo doba godine, kada se priroda budi, idealno je za one željne aktivnog odmora i istraživanja prirodnih ljepota Istre.

Osim što predstavlja uvod u turističku sezonu, uskrsni vikend u Istri je dokaz da je ova destinacija spremna ponuditi nešto za svakoga. Od sportskih entuzijasta do obitelji s djecom, Istra svojim gostima nudi bogatstvo sadržaja koje obogaćuje njihovo putovanje i ostavlja nezaboravne uspomene.

Ohrabrujuće riječi direktora Turističke zajednice Istre, Denisa Ivoševića, piše Glas Istre, i optimistična očekivanja turističkih stručnjaka, dodatno potvrđuju da se Istra može smatrati primjerom uspješne turističke destinacije koja kontinuirano privlači i zadovoljava različite ukuse i interese svojih posjetitelja, postavljajući visoke standarde za nadolazeću glavnu sezonu.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide