Večera za 5 u Putinima: Ništa od četiri desetke

Photo credit: Večera za 5/RTL

U novom tjednu u ‘Večeri za 5 na selu’ kuhat će kandidati iz Istre, a prva među njima bila je kontrolorka kvalitete Snježana, koja je ostale natjecatelje ugostila u svojoj konobi u naselju Putini u sklopu općine Kanfanar, javlja RTL.

Snježani su u goste stigli turističko-hotelijerska komercijalistica Slađana, ekonomist Gabriel, organizatorica cestovnog i gradskog prometa Sandra i profesorica ekonomije Lorella, a ona im je pripremila predjelo naziva Lukavi luk, glavno jelo Krakasto s karakterom, desert Čuješ li narančasto? Predjelo je oduševilo sve osim Slađane, hobotnica je dobila same komplimente, baš kao i torta tako da je Snježana dobila sjajnih 38 bodova, donosi RTL.

Srdačna domaćica dočekala je goste, a pjevač Davor Terzić uljepšao je taj trenutak. „Doček je bio jako interesantan. Jako me se dojmio gospodin koji je svirao gitaru, bio je jako simpatičan i baš se to lijepo uklopilo“, rekla je Slađana.

Nakon zanimljivog dočeka domaćica je poslužila predjelo – srdele na savor i otkrila kako ju je to jelo oduševilo kada se iz Zagorja preselila u Istru. Slađana je bila skeptična zato što ne voli ribu i kad je kušala, rekla je kako nije baš bila oduševljena, ponajprije zbog luka. Lorelli je savor bio dobar, a svidio se i Sandri koja je rekla: „Bilo je kiselkasto, možda bih dodala još maslinova ulja, ali bilo je vrlo ukusno.“ Gabrielu je također sve bilo super.

Hobotnicu ispod peke Snježana je poslužila za glavno jelo, a Gabriel je pohvalio domaćicu što je zamijesila domaći kruh. Slađana nikada nije probala hobotnicu i još je jednom naglasila kako izbjegava specijalitete iz mora, a kad je probala hobotnicu, svidjelo joj se što je mekana. Lorelli je hobotnica bila fenomenalno pripremljena – mekana i jako dobro pečena. Sandri je također bila odlična, a Gabriel je zaključio: „Bomba!“

Za kraj je domaćica poslužila tortu od mrkve. „Jako mi se sviđa kombinacija povrća i začina koje je Snježana stavila u kolač“, rekla je Sandra, javlja RTL.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide