Vikao, galamio i probušio gume na automobilu

Photo credit: PU Istarska

Protiv osumnjičenog muškarca se podnosi kaznena prijava i optužni prijedlog. 

Umaška policija s policijskom ispostavom Buje-Buie je dovršila kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari, javlja PU Istarska.

Muškarca se sumnjiči da je 11. svibnja oko 21,30 sati pod utjecajem alkohola od 1,16 promila narušavao javni red i mir na parkiralištu u Ulici Svetog Antona u Novigradu, tako što je prvo vikao i galamio na 54-godišnjakinju i 35-godišnjakinju koje su pored oštećenog automobila VW Polo, pulske registracijske oznake čekale dolazak policijskih službenika. Po dolasku policijskih službenika, muškarac je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te se oglušio na izdana upozorenja zbog čega je uz uporabu sredstva prisile doveden u policijsku postaju.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je upravo on izbušio sve četiri gume na automobilu VW Polo te se protiv njega podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, a zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv njega se podnosi i optužni prijedlog.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide

Začinsko bilje u našim domovima i vrtovima – radionica na kojoj ćemo: saznati male tajne o začinskom bilju, upoznati se s najčešćim začinskim biljem koje koristimo u našoj, mediteranskoj kuhinji te nekim manje zastupljenim i pomalo zapostavljenim vrstama, naučiti kako izabrati (kupiti) zdrave biljke, kako ih uzgojiti od sjemena do odrasle biljke, kako ih njegovati, razmnožiti te kako višegodišnje vrste sačuvati i tijekom zimskih mjeseci, piše POU Poreč.

Proširimo znanje, izmijenimo iskustva, družimo se i dobro se zabavimo!
Voditeljica radionice: Vedrana Kalac

Termin: utorak 3.5.2022. u 17 sati u učionici br. 3 na I. katu Učilišta

Kotizacija: 50,00 kn

Prijave putem online poveznice: https://forms.gle/h5XA4fGwg1BttSVP7

NAPOMENA: na radionicu ponesite začinsku biljku koju imate viška ili sjeme začinskog bilja koje ste sačuvali te u razmjeni nađite neku biljku koju nemate. S dolaskom proljeća krenite u nove izazove!

Više informacija potražite putem e-maila obrazovanje@poup.hr ili na broju telefona 052 887 216.