Vozač glisera prijavljen zbog ozljeđivanja ronioca

Photo credit: PU Istarska

Protiv njemačkog državljanina podnosi se kaznena prijava jer je kršenjem propisa o sigurnosti prometa izazvao nesreću u kojoj je teško ozlijeđen ronilac, javlja PU Istarska

Djelatnici Postaje pomorske i aerodromske policije Pula-Pola proveli su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim njemačkim državljaninom i utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo ugrožavanje posebnih vrsta prometa.

Njemačkog državljanina sumnjiči se da je 9. kolovoza upravljao gliserom njemačkih oznaka na 200-tinjak metara od obale. U jednom trenutku gliser je prešao preko 59-godišnjeg ronioca koji je obavljao športski ribolov bez istaknute plutače te je ronilac zadobio teške tjelesne ozljede. Muškarac je prevezen u pulsku bolnicu gdje je i zadržan zbog težine ozljeda na daljnjem liječenju.

Zbog sumnje da je kršenjem propisa o sigurnosti prometa tako ugrozio promet da je izazvao opasnost za život ili tijelo druge osobe, protiv 57-godišnjeg njemačkog državljanina podnosi se kaznena prijava nadležnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide

Jedna tvrtka platit će vam da vlakom putujete Europom! Prijaviti se mogu svi stariji od 18