Vremenska prognoza za vikend

Vremenska prognoza za vikend
Photo Credit: Canva

Još u petak ljeto, a zatim u subotu bura, bura, bura, dok će se kišni val veći dio dana držati podalje od Istre. Najveća mogućnost kiše slijedi kasno navečer i u noći na nedjelju, javlja Istramet

U petak djelomice sunčano vrijeme. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 14 do 20 °C, dnevne vrijednosti između 27 i 31 °C.

Djelomice sunčano vrijeme u subotu, u drugom dijelu dana i navečer uz mjestimičnu kišu i pljuskove, naročito na sjeveru Istre. Tijekom dana ne očekuju se značajnije količine kiše, međutim u noći na nedjelju kiša će biti češća pojava. Zapuhat će umjerena i jaka bura, na poznatim lokalitetima s i na Kvarneru ponegdje s olujnim udarima. Jutarnje temperature zraka od 15 do 20 °C, dnevne vrijednosti između 23 i 28 °C.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme uz mjestimičnu kišu, naročito u noći i prijepodne. Obilnije količine kiše nisu izgledne. Puhat će umjerena i jaka bura, na poznatim lokalitetima s olujnim udarima. Jutarnje temperature zraka od 11 do 16 °C, dnevne vrijednosti većinom između 19 i 22 °C.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide