Vrijedne donacije Plave Lagune umaškim osnovnim školama

Vrijedne donacije Plave Lagune umaškim osnovnim školama

Plava Laguna i ove je godine donirala vrijednu opremu umaškim osnovnim školama, ne bi li time doprinijela zadržavanju visoke kvalitete uvjeta u obrazovanju najmlađih školaraca. U suradnji s Gradom Umagom, definirane su potrebe temeljem kojih je Plava Laguna opremila nastavne kabinete matematike i kemije u Osnovnoj školi Marije i Line te informatike u Talijanskoj osnovnoj školi „Galileo Galilei“.

Ovim povodom u posjet su umaškim školama 22. ožujka 2024. godine došli predsjednik Uprave Plave Lagune Dragan Pujas, član Uprave Plave Lagune Damir Mendica, gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanesse te pročelnik Upravnog odjela za opću upravu i društvene djelatnosti Slaviša Šmalc, a dočekali su ih ravnateljica Sanja Zakinja i psihologica Sara Bradić Božić.

„Plava Laguna kontinuirano ulaže u sve zajednice u kojima posluje, tako je ovoga puta donirala školsku opremu. Drago nam je da smo napravili nešto što je korisno za djecu iz naše zajednice te smo i dalje otvoreni za suradnje na ovakvim projektima“ istaknuo je Dragan Pujas prilikom posjeta.

Plava Laguna već godinama surađuje i s umaškim predškolskim ustanovama te će i ove godine dvjestotinjak djece iz umaških dječjih vrtića sudjelovati u projektu „Tko je tko u hotelu“ i imati prilike upoznati s radom u hotelu – od recepcije, kuhara, do konobara. Svake godine organizira se i završni gala party za predškolce u jednom od umaških hotela Plave Lagune kako bi predškolsko doba najmlađima ostalo u što ljepšem sjećanju.

Gradonačelnik Bassanese u ime je umaške zajednice, kao i svih roditelja osnovnoškolaca, zahvalio na donaciji naglasivši kako je obrazovanje za Grad Umag iznimno važno područje u koje iz godine u godinu Grad kontinuirano ulaže.

„Stoga, svaka nova donacija doprinosi ostvarivanju našeg cilja, a on je težiti sve višoj razini kvalitete obrazovanja u Umagu. Jer obrazovanje je zalog za budućnost, temelj sigurnijeg i boljeg života cjelokupne zajednice“ naglasio je gradonačelnik.

GRAD UMAG & PLAVA LAGUNA

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide