Baletni ljetni kamp u Umagu!

Baletni ljetni kamp u Umagu!

Ovog srpnja, plesni centar “Carlota Grisi” u Umagu otvara svoja vrata za jedinstveni ljetni plesni kamp. Kamp će se održavati od 15. do 21. srpnja 2024. godine, nudeći širok spektar plesnih disciplina pod vodstvom priznate balerine i pedagoginje Mirne Sporiš.

Upoznajte se s raznovrsnim plesnim stilovima

Kamp nudi intenzivan sedmodnevni program koji obuhvaća klasični balet, suvremeni ples, pilates i latino ples. Polaznici će imati priliku učiti od stručnjaka u svakom od navedenih područja, što ovaj kamp čini idealnim mjestom za mlade plesače željne znanja i usavršavanja.

Program za sve uzraste

Kamp je otvoren za polaznike različitih dobnih skupina, od 6 do 15 godina, podijeljenih u početne, srednje i napredne grupe. Ova raznolikost omogućava svakom polazniku da nauči i razvije se u tempu koje najbolje odgovara njegovim ili njezinim sposobnostima.

Gala predstava kao vrhunac ljeta

Kulminacija kampa bit će gala predstava, održana 21. srpnja 2024. godine u 21 sat na Trgu slobode u Umagu. Ova večer će pružiti polaznicima priliku da pokažu naučene vještine u profesionalnom okruženju, nastupajući pred publikom i pokazivši rezultate svog napornog rada.

Kako se prijaviti?

Za sve zainteresirane, prijave su već otvorene! Više informacija možete pronaći kontaktiranjem plesnog centra putem e-maila na plesnicentarcarlotagrisi.umag@gmail.com ili pratiti njihove stranice na društvenim mrežama za najnovije informacije i detalje o predavačima.

Ne propustite priliku da ovog ljeta postanete dio plesne magije u Umagu. Očekuje vas tjedan ispunjen plesom, učenjem i zabavom. Vidimo se na daskama koje život znače!

Najava ljetnog kampa – seminari raznih tehnika u dvoranama Umaga i Novigrada. Gala koncert na otvorenom u Umagu s profesionalnim baletnim gostima.
Klasični balet, neoklasični – metodika, repertoar kroz varijacije iz klasičnih baleta, plesne tehnike, pilates – Contrology tehnika osvješćivanja vlastitog tijela kao glavnog i jedinog instrumenta, doživljavanje i oslobađanje plesnosti kroz latino, salsa plesove, pronalaženje ritma unutar sebe.

Ove godine u ponudi su seminari za tri grupe – baby (6-7), početna (8-10) i napredna (12-16).
Raspored se slaže ovisno o broju upisanih, ali u jutarnjim, dnevnim i večernjim terminima. Za sve vanjske dolaske smještaj u vlastitom aranžmanu.
Pratite nas za najavu profesora i učitelja na ljetnom kampu.
Za sve info molimo na mail plesnog centra, web, fb i insta.

Baletni ljetni kamp u Umagu

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide