Brtonigla priprema zabavni šok uz Tončija Huljića, Alku Vuicu, Radio Company i mnoge druge te veliki vatromet

Višednevna manifestacija započeti će u jutarnjim satima laganim uhodavanjem, 13.kolovoza, uz Ekipno natjecanje na leteće mete u organizaciji „LD Lepus Brtonigla“ kod streljane u Bužiniji, dok u popodnevnim satima održati će se malonogometni turnir.

Sljedećeg dana nastavlja se u sportskom duhu uz malonogometni turnir „Memorijal „Aldo Paljuh“, dok će večernja zabava biti u režiji Anelida, Alke Vujice i Night Express banda.
15. kolovoza, u jutarnjim satima uslijedit će biciklijada „San Rocco Bike“ na kojoj se očekuje više od 100 sudionika iz raznih zemalja koji će prijeći offroad stazu dužine od približno 30 km. Prijave su otvorene do samog početka biciklijade, a sudjelovati mogu i djeca starija od 14 godina uz pratnju roditelja.


Nekoliko sati kasnije kreće uvijek dobro posjećena Balinjerada na kojoj će se desetine ručno izrađenih karića spuštati niz ulicu Marconi. Osim vlasnika navedenih vozila, „ludoj vožnji“ moći će se besplatno priključiti i svi posjetitelji.


Uslijediti će Trka na prstenac na karićima. Riječ je o tradiciji koja započeta 2018. i svake godine postaje sve popularnija.


Što se tiče glazbene zabave, ona započinje uz Babalu & Trio Fortuna i sa glazbenim spektaklom u režiji Radia Companykoji se u Brtoniglu vraća nakon više od 20 godina.
16. kolovoza na dan Svetoga Roka, u jutarnjim satima, ispred istoimene crkve započeti će tradicionalna procesija koja završava u crkvi Svetoga Zenona gdje će se održati Sveta misa.
Toga dana zaobići će se ljetne vrućine, te će se program nastaviti navečer uz Alfa Time Band, Tončija Huljića & Madre Badesse i DJ Shurkija. Glazbeni spektakl ravno u ponoć, zastati će, kako bi posjetiteljima priuštio spektakularni vatromet koji neće nikoga ostaviti ravnodušnim.
Zabava će se nastaviti do kasno u noć uz veselu atmosferu.


Od 14. do 16. kolovoza osim sadržajnog programa, Brtonigla, će prisutnima ponuditi bogatu enogastronomsku i ostalu ponudu na mnogobrojnim štandovima smještenima u brtoniškim ulicama.


Kao i svake godine organizatori manifestacije, TZO Brtonigla i Općina Brtonigla, osigurali su besplatan ulaz na koncerte i sve ostale dijelove manifestacije.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide