CHE GUSTO! WINE, BEER, FOOD FESTIVAL Degustacija enogastronomskih proizvoda iz Hrvatske, Italije i Slovenije

Istra, Zajednica Talijana Novigrad u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Novigrada i Sergiom Nesich „BeverForever organizescion“ predlažu sedmo izdanje manifestacije CHE GUSTO!

Enogastrnomska manifestacija CHE GUSTO! susret je renomiranih proizvođača vina, piva i hrane iz Hrvatske, Italije i Slovenije. Više od četrdeset predstavnika svojim će kvalitetnim proizvodima pridonijeti predivnom iskustvu i festivalu okusa za najprofinjenija nepca. CHE GUSTO! održat će se u četvrtak 27. srpnja u elegantnom atriju Zajednice Talijana, Mlinska ulica 4/B u Novigradu, od 18:30 do 00:00 sati. 

Osim proizvođača vina, craft piva i maslinovog ulja, punudu će velikim izborom najfinijih delicija dodatno obogatiti kuhinje iz naših i susjednih regija. I ove godine fokus će biti na malim proizvodnim tvrtkama koje svoju poljoprivrednu djelatnost tumače na Dobro, Čisto i Pravedno, u pravoj filozofiji Slow Fooda. 

Događaj je zanimljiv za domaće entuzijaste i gourmet turiste koji borave u Istri, za profesionalce iz industrije, ugostitelje, food & beverage menadžere, uvoznike i za posjetitelje kojima je hedonizam jednostavno – life style. Ulaznica od 30 eura uključuje degustacijsku čašu vrhunskog talijanskog dizajnerskog proizvođača čaša Italesse, neograničenu degustaciju svih vina, piva i ulja. 

Pokrovitelji manifestacije: Grad Novigrad – Cittanova i Generalni konzulat Italije u Rijeci Sponzori: Italesse i Romerquelle Medijski partneri: Radio Capodistria e Eurostar

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide