Techno kraljica Deborah De Luca i tech house velemajstori ARTBAT zvijezde Sea Star Festivala 2024

Deborah De Luca i ARTBAT zvijezde Sea Star Festivala 2024

Talijanska techno kraljica Deborah De Luca i ukrajinski tech house velemajstori ARTBAT istaknut će se na šestom izdanju Sea Star Festivala u umaškoj laguni Stella Maris od 23. do 26. svibnja. 

Deborah, rođena u Napulju, osnovala je vlastiti label Solamente Records 2013. godine, promovirajući samostalnost i autentičnost uz izdanja kvalitetne techno i elektronske glazbe. Svojim jedinstvenim stilom koji kombinira melodične i minimalističke elemente s tvrdim techno beatovima, Deborah je postala prepoznatljiva na globalnoj klupskoj sceni. Objavila je nekoliko EP-jeva i albuma, uključujući “Ten” i “She Sleeps”, a najava njezinog novog albuma “Hard Pop” za svibanj 2024. godine dodatno je podigla očekivanja.

S druge strane, ARTBAT, koji čine Artur Kryvenko i Vitalii (Batish) Limarenko, brzo su se probili na vrh globalne scene nakon osnivanja 2015. godine. Njihov debitantski EP “Mandrake” ostvario je izvanredan uspjeh, a uslijedile su brojne podrške od vodećih imena dance scene. Njihov utjecaj potvrđen je titulama kao što su Mixmagove zvijezde godine i Breakthrough Artist of the Year na Ibiza DJ Awards. ARTBAT je također osnovao nezavisnu izdavačku kuću UPPERGROUND, koja je brzo postala važna na elektronskoj glazbenoj sceni, pružajući platformu novim talentima.

Sea Star Festival će, osim Deborah De Luce i ARTBAT-a, ugostiti i druge svjetske i regionalne zvijezde poput Ofenbacha, John Newmana (Hybrid DJ set), INIKA, Hot Since 82, Joker Outa i Buč Kesidija. 

Dva glavna dana festivala su petak 24. i subota 25. svibnja, dok su četvrtak i nedjelja rezervirani za Welcome Day i After party. Ulaznice su dostupne po promo cijeni od 49 eura s 30% popusta na finalnu cijenu.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide