Ezopove basne oživljavaju Umag: Serija inspirativnih izvedbi za svaku generaciju

Dramski studio Umag
Foto: Dramski studio Umag

Umag se pretvara u pozornicu za Ezopove basne, donoseći radost i smijeh u srca zajednice

Prema informacijama koje navodi Dramski Studio Umag, ovog mjeseca grad Umag pretvorit će se u živopisnu scenu koja oživljava stoljećima stare priče, kroz seriju izvedbi Ezopovih basni II. klase, pod umjetničkim vodstvom Damira Zlatara Freya. Cilj ovog jedinstvenog događaja je približiti umjetnost dramskog izraza svim generacijama, od najmlađih do najstarijih sugrađana, u sklopu društveno korisnih aktivnosti.

Privlačenje pažnje različitim generacijama

Glumci Dramskog Studija Umag kroz svoje talentirane izvedbe planiraju donijeti osmijeh i radost stanovnicima Doma za starije Atilio Gamboc, posjetiteljima Gradske knjižnice Umag, te djeci i korisnicima udruge “Pružam ti ruku”. Ovaj projekt, kako piše Dramski Studio Umag, više je od puke zabave; to je prilika da se kroz umjetnost promiče empatija, solidarnost i inkluzija među stanovnicima Umaga.

Datumi koje ne smijete propustiti

Ne propustite priliku biti dio ove inspirativne priče. Označite u svojim kalendarima datum 04.04.2024. kao početak serije izvedbi u Domu za starije i nemoćne Atilio Gamboc u 17 sati, slijede događaji u Gradskoj knjižnici Umag 12.04. u 10:45, te završna izvedba 24.04. u 9:30 u udruzi “Pružam ti ruku”.

Zajednica u srcu umjetnosti

Dramski Studio Umag ističe zahvalnost Gradu Umagu za neizmjernu podršku u realizaciji ovog projekta, kao i direktorima ustanova koji su omogućili da se ove izvedbe održe. Svojim aktivnostima, Studio ne samo da obogaćuje kulturni život grada, već i pokazuje snagu zajedništva u stvaranju inkluzivnog društva koje vrednuje umjetnost i kulturu.

Ovo proljeće, Umag postaje simbol kako umjetnost i kultura mogu ujediniti generacije i potaknuti pozitivne promjene unutar zajednice. Ne dopustite da vam promakne prilika biti dio ove čarobne priče.

Dramski studio Umag
Foto: Dramski studio Umag

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide