Festival s notom humanosti: Rocks&Stars @Cave Romane

Festival Rocks&Stars @Cave Romane – spektakl na najpoželjnijoj antičkoj pozornici

Doniranje znači stvaranje dodatne vrijednosti u zajednici, čime ona postaje bolje mjesto za život i rad, a činjenica da ste pomogli onoj najosjetljivijoj skupini ljudi, djeci, izniman je osjećaj. Stoga ne čudi da su organizatori Rocks&Stars Festivala u Vinkuranskom kamenolomu Cave Romane već godinama predani misiji doniranja. Ove godine, zahvaljujući partnerima, tvrtkama Bina Istra i Arena Hospitality Group, Općoj bolnici Pula bit će kupljeni prijeko potrebni monitori za pedijatriju u vrijednosti 26.000 eura. Pulskoj bolnici gravitiraju područja od Medulinske rivijere, Pule i Puljštine, centralna kao i sjeverna Istra. Donirani će uređaji za pedijatriju svakako pridonijeti njihovoj boljoj zdravstvenoj skrbi djece, a liječnicima omogućiti kvalitetniji monitoring pacijenata. 

Važna je sustavna suradnja s lokalnom zajednicom, ne jednokratne akcije

Iako sve veći broj tvrtki u Hrvatskoj uviđa lokalne probleme i važnost društveno odgovornog poslovanja, takvi programi su još uvijek sporadični, često su uz učestali kozmetički učinak, nepotpuni i nepovezani. BINA ISTRA i Arena Hospitality Group razmišljaju drugačije.

„BINA ISTRA surađuje s lokalnim zajednicama već duži niz godina te u okviru svojih aktivnosti kontinuirano nastoji prepoznati najbolje prilike za doprinos i potporu razvoja istih pa slobodno možemo reći da su upravo suradnja gospodarstva i lokalne zajednice krucijalni. Kako bi projekti suradnje bili uspješni i korisni za što veći broj ljudi, naš je cilj da odgovorno, predano i konzis-tentno pristupamo problematici. Trudimo se prepoznati one prave probleme, a u rješavanje istih smo se svakako spremni uključiti.“, zaključuje generalni direktor BINA ISTRA-e Dario Silić

Neke je izazove lakše uspješno prevladati zajedničkim naporima

Da je važna sustavna suradnja svih članova društva, a u ovom slučaju donatora s lokalnom zajednicom kako bi se postigle pozitivne promjene na društvenoj razini slaže se i Manuela Kraljević, članica Uprave i direktorica prodaje i marketinga Arena Hospitality Group:

“Naša je Grupa posvećena stvaranju dugoročnih odnosa s lokalnim zajednicama i suradnji s relevantnim dionicima, poput nevladinih organizacija i lokalnih vlasti, a naši programi društveno odgovornog poslovanja su osmišljeni kako bi imali stvarni učinak i bili usklađeni s potrebama zajednice. Mi razumijemo da naš uspjeh ne ovisi samo o financijskim pokazateljima, već i o na-šoj sposobnosti da ojačamo društvenu zajednicu u kojoj poslujemo, stoga smo uključeni u niz projekata i aktivnosti kojima nastojimo pridonijeti boljitku lokalne zajednice.”

Glazba ljude spaja, a ovakve vrijedne donacije te veze nikada ne raskidaju. Vidimo se i ove go-dine na Festivalu s notom humanosti – Rocks&Stars @ Cave Romane!

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide