Festival usporenog putovanja u Barboju

Kulturna udruga Fotopoetika (Goran Blažević i Maja Klarić) i Gradska knjižnica Umag uz financijsku potporu Grada Umaga organiziraju prvi Festival usporenog putovanja 30. 6. i 1. 7. u Barboju. Za sve one koji bi bili zainteresirani prisutvovati oba dana festivala, nudi se mogućnost kampiranja po simboličnoj cijeni, dok je za one koji na festival dođu nakon najmanje dva dana hodanja ili bicikliranja kamp potpuno besplatan. Sudjeluju: Slaven Škrobot, Ante Tonči Fabris/Outdoors Croatia, Rene Lisac i Davor Rostuhar!

Predavanja počinju u 20:00h! 

Zastani, podigni pogled i pogledaj zvjezdano nebo… Osluhni pucketanje vatre koje se oko tebe širi. Poslušaj priče neumornih putnika o dalekim putovanjima. Ispuni se snovima, strašću i težnjom da se stigne do cilja. Odmakni se od svakodnevice i gazi prema nepoznatim horizontima. Doživi nešto novo i drugačije. Inspiriraj se životom.

Na svega 6 kilometara od Umaga i 3 kilometra od mora, u jednoj od posljednjih zelenih oaza smjestilo se malo selo Barboj. U stoljetni maslinik simboličnog naziva Pachamama Oasis, daleko od gradske vreve i užurbanog života, pozivaju se svi ljubitelji hodanja, bicikliranja, jedrenja, veslanja, jahanja i svih ostalih outdoor aktivnosti, da postanu dio jedne drugačije priče.
Festival usporenog putovanja je mjesto susreta različitih priča koje su nastale iz čiste ljubavi prema pokretu i znatiželje prema otkrivanju svijeta oko nas. Događaj u kojem se promoviraju ne samo putovanja i outdoor iskustva već i čežnja za promjenom te povratkom prirodi i trenutku.

PROGRAM FESTIVALA

30. 6. 2023
20h Otvaranje festivala
20:30 SLAVEN ŠKROBOT
21:30 ANTE TONČI FABRIS/OUTDOORS CROATIA

1. 7. 2023
20:30 RENE LISAC
21:30 DAVOR ROSTUHAR

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide