Foto ex tempore „Od krova do jame“

Foto ex tempore „Od krova do jame“

Povodom Dana Grada Pazina i Svjetskog dana zaštite okoliša Društvo likovnih stvaratelja Pazin organizira foto ex tempore „Od krova do jame“ koji će se održati u subotu 01. lipnja 2024. godine.
Pravo sudjelovanja imaju svi zainteresirani, a fotografirati se može mobitelom ili foto aparatom.

Okupljanje sudionika biti će od 9,30 do 10 sati kod Zarečkog krova. Uz vodstvo predstavnika organizatora u manjim grupama krenuti će vodotokom Pazinčice, od Zarečkog krova do mosta Dušani. Potom će preko Loka doći do mosta Sv. Jožefa na Rijavcu i nastaviti uz Potok do Pazinskog krova. Slijediti će uspon do Kaštela te po želji sudionika silazak u Pazinsku jamu.

Po završetku snimanja, sudionici će odabrati tri svoje najbolje fotografije te ih elektronskim putem proslijediti organizatoru. Fotografije će se poslati u tisak, a tročlano povjerenstvo za izbor najboljih, koje će imenovati Udruga, provesti će ocjenjivanje prispjelih fotografija.

Sudionici će potom biti prevezeni po svoja vozila i uputiti se na domaći, istarski ručak. Nakon ručka za sudionike će biti organizirana interpretativna šetnja gradom, koju će voditi turistička vodičkinja Mirjana Monas kao lokalna istarska žena i Dario Brajković u ulozi profesora Tugomila Ujčića.

Predvečer je predviđeno otvorenje izložbe i podjela nagrada. Dodijeliti će se tri novčane nagrade (100, 60 i 40 €), a dodijeliti će se i posebna nagrada za najbolju fotografiju koja tematizira ekologiju odnosno zaštitu okoliša.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 10,00 €, a prijave za sudjelovanje šalju se na e-mail dlspazin1@gmail.com . Svi prijavljeni e-mailom će dobiti upute, detaljnu satnicu i podatke za uplatu kotizacije. Broj sudionika je ograničen.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide