Giuliano s bendom Diktatori stiže uskoro u Umag

Giuliano s bendom Diktatori stiže 24. kolovoza 2023. godine u Umag! Trg slobode će od 21:00h biti mjesto događanja njegovog jedinstvenog koncerta. 

Giuliano Đanić je poznati hrvatski pjevač. Prepoznatljiv je po svome relativno neobičnom imenu i splitskom porijeklu. Široj je javnosti možda najpoznatiji po pjesmama s kojima je nastupio na Dori kao što su pjesme “Sjaj u očima, otkriva te” i “Srna i vuk”, te duetima s Marijanom Banom, pjesmom “Jugo” te duetom s Vesnom Pisarović u pjesmi “Bježi od mene”. Mnogi ga znaju i po sudjelovanju u brojnim televizijskim emisijama od kojih javnost možda najviše pamti njegov angažman u HRT-ovom zabavnom showu “Zvijezde pjevaju”.
Kao srednjoškolac je već je svirao i pjevao u nekoliko splitskih bendova (“Kleopatra”, “Zippo”, “Apokalipsa” i “Feeling”). Već je tada bio upoznat s radom studija i odlaženjem na svirke.

Giuliano Đanić je na hrvatskoj glazbenoj sceni prisutan preko dvadeset godina. Tijekom karijere ostvario je mnoge uspjehe i suradnje s brojnim domaćim u svjetskim glazbenicima. O tome svjedoči i broj izdanih kompilacija s njegovim pjesmama.

Od nagrada bi se mogao izdvojiti “Porin” (hrvatska diskografska nagrada) koji je osvojio u kategoriji “Pjesme i hita godine” za pjesmu “Jugo” koja je duet s Marijanom Banom.
Dobrodošli!

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide