Hrvatska glazbena zvijezda Baby Lasagna potpisao globalni ugovor s Universal Music Groupom

Hrvatska glazbena zvijezda Baby Lasagna potpisao globalni ugovor s Universal Music Groupom
Foto: društvene mreže

Naš sugrađanin, umagež Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, potpisao je globalni diskografski ugovor s Universal Music Groupom, točnije s Polydor Germany / Universal Music Hrvatska. Ovaj potez omogućit će mu pristup globalnom ekosistemu Universal Music grupe i pomoći mu u daljnjem povezivanju s publikom izvan Zapadnog Balkana, dok će istovremeno održavati jaku vezu s obožavateljima u domovini i regiji.

Planovi i projekti

Baby Lasagna ističe kako je oduvijek želio eksperimentirati s glazbom i stvarati projekte koji nisu ograničeni na jedan glazbeni žanr. S velikim zadovoljstvom najavljuje skorašnje izdanje nove pjesme i videa, kao i pripremu albuma punog novog zvuka.

Potpora Universal Music Groupa

Fabian Stilke, generalni menadžer Universal Music Western Balkans, naglašava kako je Baby Lasagna nevjerojatno talentiran i kreativan umjetnik s posebnim X faktorom za osvajanje globalne publike. Daniel Schmidt iz Polydor/Island & Ventura Records također vjeruje u njegov talent i sposobnost povezivanja s globalnom publikom, te izražava veliko zadovoljstvo zbog početka službene suradnje.

Universal Music Group – globalna snaga u glazbenoj industriji

Universal Music Group (UMG) je jedna od najvećih svjetskih diskografskih kuća koja posjeduje širok spektar diskografskih kuća i umjetnika, omogućujući im dominaciju globalnim glazbenim tržištem. UMG se može pohvaliti ogromnim katalogom glazbe koji uključuje djela legendarnih umjetnika poput Beatlesa, Elvisa Presleyja, Boba Marleya i Nirvane, kao i suvremenih zvijezda poput Ariane Grande, Drakea i The Weeknda. Uspješno su se prilagodili digitalnoj eri i vodeći su u streaming uslugama poput Spotifyja i Apple Musica. UMG je poznat po inovativnim poslovnim strategijama, uključujući akvizicije, ulaganja u nove tehnologije i partnerstva s drugim tvrtkama.

Baby Lasagna svojim jedinstvenim pristupom glazbi i izražajnom scenskom osobnošću nastavlja graditi uspješnu karijeru, a s potporom Universal Music Groupa, njegov put prema globalnoj slavi čini se obećavajućim.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide