Novi zabavni tjedan u novigradskom CMIK-u

U četvrtak 18. svibnja od 20 sati u CMIK-u gostuje omiljeni hrvatski stand-up komičar Vlatko Štampar. 

Ovoga puta nasmijat će vas do suza sa svojom predstavom Zabezeknut. Ulaznice u pretprodaji potražite online u sustavu mojekarte.hr te na prodajnim mjestima u Novigradu: Knjižari Libar i Cici sport baru, a na dan predstave na blagajni CMIK-a od 19 sati.

Što se redovitog kino-programa tiče, u petak 19. svibnja u 20 sati na platno CMIK-a stiže nestrpljivo očekivani deseti nastavak filmske franšize Brzi i žestoki, prava poslastica za ljubitelje filmske akcije,spektakularnih scenskih efekata i automobilističkih uzbuđenja.
Posebno pak treba izdvojiti filmski program koji će se pod nazivom Mjesec našeg filma održati u kinima diljem Hrvatske, a po prvi puta u njemu će sudjelovati i CMIK. 

Program posvećen promociji hrvatskog filma realizira se u suradnji s HAVC-om, a CMIK će se u ovu inicijativu uključiti s projekcijama kratkih, animiranih, dokumentarnih i igranih hrvatskih filmova u periodu od 20. do 23. svibnja. 

U subotu 20. svibnja od 18 sati na rasporedu su tako kratki film Ježeva kuća i film za djecu Moj dida je pao s Marsa, dok u 20 sati slijedi projekcija filma Narodni heroj Ljiljan Vidić. Sutradan od 20 sati može se pogledati film Ljudožder vegetarijanac, a 22. svibnja od 20 sati kratki film Arka te nagrađivani igrano-dokumentarni film Dnevnik Diane Budisavljević. Posljednjeg dana ciklusa, 23. svibnja, od 20 sati, na rasporedu je kratki film Njemački inat te dokumentarac Moj život bez zraka. Ulaz na sve ove projekcije je slobodan.


Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide