Otkrijte čarobne okuse Novigrada na jedinstvenom gastro putovanju TASTE & TOWN!

Ovo je jedinstvena prilika da isprobate vrhunske istarske specijalitete na jednom mjestu te savršena kombinacija kulturnog i gastronomskog turizma.

Za sve ljubitelje istarskih specijaliteta i kvalitetnih vina, Novigrad priprema poseban proljetni doživljaj koji će zadovoljiti svačija nepca. 23. svibnja održat će se nova eno-gastronomska manifestacija TASTE & TOWN – jedinstvena šetnja kroz šarmantne ulice Novigrada koja vas vodi na kulinarsko putovanje koje nećete zaboraviti.

Ovaj gastronomski izlet nije samo prilika za uživanje u vrhunskim okusima, već i savršen način za otkrivanje povijesti i kulture Novigrada.

Događaj započinje organiziranim okupljanjem u centru grada, gdje će vas dočekati naši vodiči koji će vas uputiti u avanturu kroz 9 odabranih ugostiteljskih objekata. Svaki od njih predstavit će se jedinstvenim zalogajem koji oslikava bogatstvo i raznolikost istarske kuhinje, od svježih morskih delicija do tradicionalnih jela s kopna. Na svakom punktu očekuje vas i degustacija vina sjeverozapadne Istre, koja će se savršeno slagati s ponuđenim jelima. Uz izvrsnu hranu i vino, vaša gurmanska šetnja bit će obogaćena i glazbom. Očekuje vas ležerna atmosfera s glazbenim nastupima koji će se održavati na odabranim lokacijama. Događaj završava u šarmantnoj luci Mandrač, koja je simbol dugogodišnje ribarske i gourmet tradicije Novigrada.

Izvor i detaljnije: Grad Novigrad

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide