Otvorenje izložbe Brune Paladina u Umagu

Otvorenje izložbe Brune Paladina u Umagu
Foto: Bruno Paladin artkvart.hr, ilustracija Eurostar

Izložba koja će vas osvojiti

Od 8. svibnja do 7. lipnja 2024. godine, ljubitelji umjetnosti imat će priliku uživati u jedinstvenoj izložbi Brune Paladina pod nazivom “Hologrami igre”. Izložba će biti postavljena u MMC galeriji na Trgu Marije i Line u Umagu.

Fascinantni akvareli na čvrstim podlogama

Bruno Paladin, poznat po svojoj dugogodišnjoj prisutnosti na likovnoj sceni, predstavit će kolekciju radova manjih i srednjih formata izvedenih tehnikom akvarela. Radovi se odlikuju izraženim potezima i bogatim bojama na čvrstim papirnim podlogama, stvarajući tako intrigantnu igru oblika i boja.

Upoznajte umjetnika

Bruno Paladin nije samo slikar; on je i kipar, grafičar, ilustrator, keramičar i scenograf. Od svoje prve samostalne izložbe 1976. godine, Paladin ne prestaje istraživati i razvijati svoj umjetnički izričaj. Njegovi radovi izlagani su diljem svijeta, uključujući Italiju, Sloveniju, Španjolsku, Srbiju, Austriju, Njemačku, Francusku, SAD, Brazil i Kinu.

Poziv na otvorenje

Svečano otvorenje izložbe održat će se 8. svibnja 2024. godine u 19 sati. Pozivamo sve zainteresirane da dođu i uživaju u umjetničkim djelima Brune Paladina koja će zasigurno ostaviti snažan dojam na sve posjetitelje.

Dođite i otkrijte svijet “Holograma igre” u MMC galeriji u Umagu!

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide