Pomama za koncertom Arctic Monkeysa u Puli

Pomama za koncertom Arctic Monkeysa u Puli
Photo Credit: David Wala/Avalon/Profimedia

Samo što je britanski bend Arctic Monkeys objavio da je počela prodaja karata za njihove koncerte u Turskoj, Hrvatskoj i Češkoj, karte za njihov nastup u Puli već su bile rasprodane, javlja Jutarnji.

Naime, karte su nestale u manje od pet minuta. Bilo da se publika zaželjela rocka, Monkeysa ili naprosto dobre glazbe i zabave, karte su planule u trenu, a fanovi koji nisu bili dovoljno brzi, ostali su bez prilike da ovaj bend is Sheffielda slušaju uživo.

“Koncert Arctic Monkeysa u Puli izazvao je zaista veliki interes publike, jer već nakon dvije i pol minute od puštanja ulaznica u prodaju sve su ulaznice bile ili kupljene ili u procesu rezervacije. Naravno, veliki pritisak na Eventim sistem izazvao je i malo dulje čekanje na kupnju ulaznica. U ovom trenutku nažalost nema više dostupnih ulaznica za koncert. Sretni smo zbog ovako velikog interesa i drago nam je da smo prepoznali želje domaće publike. Očekujemo odličan koncert i provod u Puli 16. kolovoza”, kažu organizatori koncerta, Charm Music, Vigna PR i AND Production.

Ipak, iako dostupnih karata više nema, koncert još nisu službeno proglasili rasprodanim, no pretpostavlja se da će uskoro to učiniti. Na stranicama Eventima, koji prodaje karte, stoji da su imali povremene poteškoće u autorizaciji kartičnih transakcija, što je isto jedan od možebitnih razloga zbog kojih koncert još nije proglašen rasprodanim.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Share on facebook
Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
05/12/2021, 09:01
Umag
 

Oblačno
8°C
Subjektivno: 9°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vjetra: 0 km/h I
Naleti vjetra: 0 km/h
Izlazak sunca: 07:30
Zalazak sunca: 16:23