RUKE - Uskršnja izložba rukotvorina i kreativnih radionica

Prema informacijama koje navodi web portal Colours of Istria, uoči Uskrsa, održat će se prodajna izložba i kreativne radionice pod nazivom “RUKE”. Izložba predstavlja udrugu obrtnika-kreativaca iz cijele Hrvatske koja kroz svoje gostujuće izložbe i radionice pruža uvid u hrvatsko kreativno stvaralaštvo, promičući pritom raznovrsnost, unikatnost, kreativnost i ekološku osviještenost.

Izložba će biti otvorena za posjetitelje u petak i subotu, između 9 i 19 sati, nudeći bogat izbor rukotvorina od različitih materijala poput betona, keramike, drva masline, kao i proizvode od šibe i recikliranog pamuka. Osim prodajnog dijela, “RUKE” uključuje i kreativne radionice koje će se održavati oba dana od 10 do 17 sati, namijenjene i djeci i odraslima, piše https://coloursofistria.com/.

Radionice obuhvaćaju aktivnosti kao što su bojanje drvenih jaja i izrada uskršnjih dekoracija poput zečeva od čarapa ili papira i konca, pilića od češera, te teglica za cvijeće od limenki, čime se potiče kreativnost i ekološka svijest kod sudionika. Ovaj događaj ne samo da omogućava posjetiteljima da iskuse i uče o bogatoj tradiciji hrvatskog rukotvorstva, već i da aktivno sudjeluju u očuvanju okoliša kroz kreativne i korisne radionice.

Za više informacija o izložbi “RUKE”, detaljima o radionicama i kako se uključiti, posjetite web portal Colours of Istria.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide