Spektakularno otvorenje 30. Zelenog ljeta u Fužinama i proslava Dana Općine

Pripremite se za uzbudljivo iskustvo u Općini Fužine, slikovitoj gorskoj rivijeri, koja je pripremila spektakularan program za otvorenje 30. Zelenog ljeta i proslavu Dana Općine. Ovaj događaj, koji će se odvijati od 16. do 18. lipnja, pružit će posjetiteljima neodoljivo iskustvo ispunjeno nezaboravnim doživljajima. 

Program obiluje raznolikim sadržajima, izložbama, turnirima i nastupima koji će vas oduševiti. U večernjim satima, zabava će biti ispunjena glazbom i ritmovima na koje ćete zasigurno zaplesati. Popularna grupa Koktelsi, omiljena među publikom, garantira nezaboravan provod uz vrhunsku glazbu.

Tradicija, gastronomija i glazba
Prvi dan, petak 16. lipnja, započinje svečanom sjednicom u 17 sati, a od 18:30 sati slijedi opušteno druženje u centru Fužinaza sve posjetitelje uz besplatan lovački gulaš za koji su se pobrinuli članovi Lovačkog društva Srnjak i Općina Fužine. Uživajte u slasnim domaćim lovačkim delicijama uz nastup grupe Impulsi koji će vas potaknuti na ples i dobru zabavu.

Drugi dan, subota 17. lipnja, bit će ispunjen raznim događanjima. Slavonija dolazi u Fužine, donoseći sa sobom bogatu ponudu domaćih OPG-ova, slavonskih specijaliteta i običaja. Svečano otvorenje 30. Zelenog ljeta u Fužinamabit će organizirano od 12:00 do 14:00 sati uz nastup Zbora Vrelo, slavonskog KUDaŽPS Biđanke i tamburaškog sastava „Zelena polja“, te nastup učenika OŠ Ivanke Trohar Fužine i KUD-a Delnice. Nakon toga, od 15:00 do 19:00 sati, održat će se jedna od najpoznatijih Međunarodnih smotri puhačkih orkestara koja će vas očarati glazbenim izvedbama. Smotru organizira Puhački orkestar Fužine, jedan od najdugovječnijih amaterskih orkestara u Hrvatskoj koji ovu godinu slavi 175 godina postojanja.

Uživajte u autentičnoj slavonskoj kulturi u spoju s goranskom i prepustite se inspirativnim glazbenim izvedbama. U večernjim satima, od 20:30 sati, očekuje vas nevjerojatan večernji program uz koncert grupe Koktelsi, slavonskih tamburaša i DJ-a. Prepustite se plesu i dobroj glazbi te stvorite nezaboravne trenutke uz najdraže hitove.

Adrenalinski dan – Fužinarska lisica i obiteljska biciklijada
Treći dan, nedjelja 18. lipnja, bit će aktivan i pun adrenalinom. Sudjelujte u poznatoj utrci Fužinarskoj lisici koje započinje ujutro u 9 sati. Ovo događanje izazvat će vas na avanturističko istraživanje, a po prvi put ove godine, i prekrasnog okolnog fužinarskogpodručja. Fužinarska lisica je omiljeno događanje za sve trkače i obožavatelje trčanja. Tradicionalna trkačka utrka organizira se u dva segmenta, za djecu i za odrasle uz prilagođene staze. Ugodne temperature, debela hladovina, predivna priroda, jedinstvene staze, sjajna atmosfera i izvrsna gastronomska ponuda čekajutrkače i njihove strastvene navijače u nedjelju.

Obiteljska biciklijada, koja starta iz centra Fužina u 15 sati uz vožnju oko čarobnog jezera Bajer, pružit će vam priliku za uživanje u aktivnom odmoru i istraživanju ljepota prirode ovog kraja koji godinama nadahnjuje pjesnike i putopisce.Društvo naša djeca Fužine organizira šahovski turnir na otvorenom naNoršićevom trgu za odrasle, kao i za djecu u Domu kulture u Fužinama, a održava od 10 sati.Posjetitelji, trkači i zaljubljenici u dva kotača također će moći uživati u događanju “Slavonija u Fužinama”,gdje će se nastaviti prijateljsko druženje Slavonaca i Fužinaraca s mnogobrojnim izlagačima, tradicionalnom hranom i narodnim običajima. Glazbeno će vas očarati tamburaši, KUD Biđanke općine Garčin i DJ od 09:00 sati.

Iskoristite priliku da doživite ljepotu netaknute prirode fužinarskog kraja, upoznate nove ljude i uživate u raznolikom programu koji će vas inspirirati i motivirati. 30. Zeleno ljeto i Dani Općine Fužine pružit će vam nezaboravne trenutke koje ćete nositi u srcu još dugo vremena. Za više informacija o bogatom programu i preporukama za izlete, posjetite Facebook stranice Ureda za turizam Općine Fužine @tfuzine

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide