Tko su glavni konkurenti Baby Lasagni i kakvo je zadnje stanje na kladionicama?

Tko su glavni konkurenti Baby Lasagni i kakvo je zadnje stanje na kladionicama?

Iza nas je druga polufinalna večer Eurosonga, koja je otkrila svih 26 zemalja koje će se u subotu natjecati za naslov pjesme Eurovizije 2024. u Malmöu.

Iz druge polufinalne večeri plasirali su se predstavnici Latvije, Austrije, Nizozemske, Norveške, Izraela, Grčke, Estonije, Švicarske, Gruzije i Armenije. Hrvatska, predstavljena od strane Baby Lasagne, nastupit će 23. po redu, prema odabiru producenata.

Redoslijed nastupa u finalu Eurosonga: Švedska, Ukrajina, Njemačka, Luksemburg, Nizozemska, Izrael, Litva, Španjolska, Estonija, Irska, Latvija, Grčka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Norveška, Italija, Srbija, Finska, Portugal, Armenija, Cipar, Švicarska, Slovenija, Hrvatska, Gruzija, Francuska i Austrija.

Što kažu kladionice?

Unatoč smanjenju s 44% na 40%, hrvatski predstavnik Baby Lasagna i dalje je glavni favorit na kladionicama. Na drugom mjestu sada se nalazi izraelska predstavnica s 17% šansi, dok je Švicarac pao na treće mjesto s 13%.

Kladionice predviđaju različite favorite među žirijem i publikom. Dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri favorizira Švicarca Nema s 39% šansi za pobjedu. Lasagna je četvrti po redu s 7% šansi kod žirija, dok je kod publike vodeći s 48%.

Baby Lasagna i dalje ima visoke šanse za pobjedu, a njegovi fanovi već planiraju putovanja u Zagreb za mogući Eurosong 2025.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide