Transhistria deconstructed vol 3 - live stream koncert

Transhistria deconstructed vol 3 - live stream koncert
Photo Credit: Screenshot

Tamara Obrovac s veseljem najavljuje duet s bubnjarom Krunoslavom Levačićem, treći koncert iz livestream serije pod nazivom “Transhistria deconstructed”, koji će se održati u subotu 24.04.2021. u 18:00 sati, a livestream link će biti aktivan na Facebooku i YouTube kanalu, stoji u priopćenju. 

Do sad održani dueti sa harmonikašem Faustom Beccalossijem i kontrabasistom Žigom Golobom otvorili su neke nove glazbene sfere te se stoga posebno veselim “primordijalnom” spoju bubnjeva i glasa i stvaranju novih zvukova s mojim najvjernijim suradnikom Krunom Levačićem, nevjerojatno ingenioznim glazbenikom uz kojega sam glazbeno odrastala i napravila prve korake u svijetu jazza i improvizirane glazbe, koji od samih početaka svira u svim mojim ansamblima i sudjeluje na svim CD-ima.

Koncert će se održati na još jednoj prekrasnoj, a ne toliko poznatoj lokaciji u središnjoj Istri, u već ustaljenoj formi neprekinute 45minutne izvedbe u kojoj ćemo neke od mojih skladbi povezati otvorenim improvizacijama inspiriranim mjestom koje nas okružuje.

Ovaj koncert održat će se pod posebnim radnim naslovom: “Najzločestiji smo od sve djece” 🙂

TRANSHISTRIA DECONSTRUCTED vol. 3

Tamara Obrovac (glas), Krunoslav Levačić (bubnjevi / udaraljke)
Subota, 24.04.2021. u 18:00h
LIVE: Tamara Obrovac Music – Facebook page & Youtube channel

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide