Alka Vuica otkrila koju je pjesmu posvetila Bajagi

Alka Vuica danas slavi rođendan
Photo credit: Instagram

ALKA VUICA je u Ami G Showu progovorila o svom ljubavnom životu. 

“Puno puta sam oprostila prevaru. Mislim da su me svi frajeri varali. Imala sam buran život, ali zanimljiv. Prevarante očigledno volim. Rokeri su nekad bili face, u moje vrijeme. I dandanas bih prije izabrala glazbenika nego nogometaša. Volim ih, mi smo druga raja. Kad uzme gitaru pa mi zasvira…”, rekla je Alka, prenosi Index

Koju je pjesmu posvetila Bajagi?
Progovorila je i o pričama da joj je Bajaga posvetio neke pjesme.

“Bili smo mladi, pisali smo pjesme jedni drugima, bilo je tu ljubavi, neke pjesme su postale stvarno veliki hitovi. Meni je nepristojno, zašto bih govorila tko je meni što napisao. Mogu vam otkriti što sam ja Bajagi napisala, napisala sam ih više, ali jedna od pjesama koja je nastala iz naše ljubavi je Gdje Dunav ljubi nebo”, priznala je Alka.

Osvrnula se i na odnos s Bregovićem o kojem se također godinama šuškalo.

“Mi smo u odličnim odnosima, Goran mi je veliki prijatelj, Momo isto, čujemo se, vidimo se kad možemo. Savjetujemo se oko pjesama, jako sam sretna što sam ljude koje sam voljela zadržala u životu jer smatram da je ljubav energija koja ne nestaje, već se pretvara u nešto drugo. Možda zaljubljenost može nestati, ali prava ljubav ne, ona ostaje uvijek”, kaže Alka.

Dotaknula se i prijateljstva s Dinom Dvornikom kojeg je nazvala “začetnikom svoje karijere”.

“Bio je predivan i jako puno mi je pomogao u karijeri. On je jedan od začetnika moje karijere i pomagao mi je s Laži me. Bio je strašno talentiran”, rekla je.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide