Bogat program 14. Tjedna psihologije u Istri!

tjedan-psihologije
Tjedan psihologije u Hrvatskoj koji će se održati od 15. do 21. veljače 2021. različitim događanjima i aktivnostima kolega psihologa i psihologinja diljem naše zemlje, a u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva. S obzirom na okolnosti pandemije bolesti COVID-19 u kojima se trenutno nalazimo, velik broj aktivnosti ovogodišnjeg Tjedna psihologije će se održati virtualno. Zadnjih mjeseci, građanke i građani naše zemlje nisu pogođeni “samo” pandemijom, već su mnogi pogođeni i razornim potresom. Imajući to na umu, slogan ovogodišnjeg Tjedna psihologije je – Čuvajmo (mentalno) zdravlje! Društvu psihologa Istre je iznimna čast najaviti čak 57 različitih aktivnosti u 6 dana, koje su prijavljene u Istarskoj županiji. To su razne radionice, predavanja, individualni razgovori, predstavljanja knjiga, ali i mnogi članci u novinama te nastupi na radijskim postajama, donosi DPI.

Očekuje nas:

  • 31 online aktivnost
  • 12 aktivnosti uživo
  • 14 medijskih nastupa i objava
  • online nagradni natječaj na Facebook stranici Društva psihologa Istre te premijera videospota kojeg su snimile članice Društva i koji će se objaviti na društvenim stranicama
Aktivnosti uživo održat će se u Rovinju, Balama, Kanfanaru, Marčani, Juršićima, Labinu, Pazinu, Vrsaru, Poreču i Puli. Uključili su se psiholozi i psihologinje koji žive i rade u raznim dijelovima Županije: Umag, Pula, Rovinj, Bale, Kanfanar, Pazin, Buje, Medulin, Juršići, Marčana, Vrsar i Poreč. U Tjednu psihologije uključeni su i članovi i članice Sekcije za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju.

Sva događanja u 14. Tjednu psihologije besplatna su, kako za izvoditelje aktivnosti tako i za slušače/publiku.

Photo Credit: dpi.hr

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide