Ella Dvornik seli u Bale: 'Želim da mi je pošta preko puta'

Ella Dvornik seli u Bale: 'Želim da mi je pošta preko puta'
Photo Credit: Instagram

Jedan komentar uz post koji je suprug naše poznate blogerice Elle Dvornik-Pearce (30), Charles Pearce (43) postavio na svoj Instagram otkrio je kako simpatični supružnici sa svojim kćerima, trogodišnjom Balie Dee i jednogodišnjom Lumi Wren definitivno sele u Istru, gdje ovih dana finaliziraju i posljednje detalje oko kupnje kuće o kojoj već godinama sanjaju. U razgovoru za Jutarnji Ella je otkrila kako će uskoro Istra, točnije okolica Rovinja, nakon nekoliko preseljenja, postati trajni dom njezine obitelji, donosi Jutarnji.

Iz ranijih postova i informacija može se zaključiti da se Ella Dvornik seli u Bale.

– Ne želim coprati jer još nije sve gotovo, a već sam si to napravila tri puta. Rekla bih da je sve riješeno, a propalo. Ne bih još zato htjela previše komentirati dok ne dobijem potvrdu ovaj tjedan da je to to. Trenutno smo u predugovoru i samo čekamo kupoprodajni ugovor da mogu reći da je gotovo. Već sam imala situaciju da se nešto iskomplicira, piše Jutarnji.

Istra je cijeloj obitelji draga destinacija, a dijele i želju za selidbom iz Zagreba. 

– Želim ići u neko malo mjesto gdje mi je pošta preko puta. Mogu samo reći da se radi o okolici Rovinja. Svi se doma veselimo promjeni, ali smo i pod velikim stresom i malo prestravljeni i uzbuđeni. Samo da se sve finalizira da mogu odahnuti jer ne mogu spavati već noćima – tajanstvena je Ella. Odgovarajući na pitanje jedne od svojih prijateljica na Facebooku jesu li kupili kuću “na kredu ili u kešu”, Ella je odgovorila: “Pola-pola”.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide