Još kratko traju prijave za Movingrad!

Od 20. do 26. svibnja otvorene su prijave za Ljetni kamp Movingrad, koji će se održati u Novigradu u tri termina u periodu od 1. srpnja do 9. kolovoza.

Kamp je namijenjen djeci uzrasta od 6 do 12 godina, a svaki termin kampa obuhvaća period od ponedjeljka do petka, u vremenu od 7,30 sati do 16 sati. Ljetni kamp će se održati u tri smjene: prva smjena 1. – 12.7. , druga smjena 15. – 26.7. te treća smjena 29.7. – 9. 8..

Lokacija održavanja je u Novigradu, u Karpinjanu i Pineti. Vrijeme provedeno u kampu djeca provode uz više sportskih aktivnosti, kao što su škola plivanja, igra na poligonima, bicikliranje, i razni sportovi s loptom,. Cijena sudjelovanja u jednom terminu je 100 Eura po djetetu, a u iznos je uključen rad stručnog tima, te doručak, ručak, voće i majice kampa.

Informacije i prijave moguće su putem e-maila na ljetnikamp.novigrad@gmail.com ili telefonom na broj 095 912 0002 (Goran Ritoša, voditelj kampa).

Ljetni kamp Movingrad održava se u organizaciji tvrtke Razvojni centar d.o.o. Novigrad, uz pokroviteljstvo Grada Novigrada-Cittanova.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide