Novigrad ugostio 8. Državno prvenstvo mažoretkinja

Novigrad ugostio 8. Državno prvenstvo mažoretkinja
Novigrad.hr

Novigrad je proteklog vikenda ugostio 8. Državno prvenstvo mažoretkinja, u organizaciji Hrvatskog udruženja mažoret timova. Natjecanje je okupilo više od 350 mažoretkinja iz 18 klubova iz svih krajeva Hrvatske, javlja Novigrad.hr

Dvodnevni program otvoren je u subotu navečer svečanim defileom sudionica 8. Državnog prvenstva mažoretkinja ulicama starogradske jezgre, predvođenih puhačkim orkestrom Naša sloga babići, te predstavljanjem timova i revijalnim nastupom na Velikom trgu.

U subotu navečer u parku Muzeja Lapidarium održan je i prijem dobrodošlice za predstavnike i predstavnice organizatora i sudionika manifestacije, na kojem su im gradonačelnik Anteo Milos i direktorica TZG-a Vesna Ferenac uručili prigodne poklone, poželjeli dobrodošlicu u Novigrad te zahvalili što su upravo naš grad odabrali za domaćinstvo ovog natjecanja. Predsjednik HUMT-a Vlado Palac zahvalio je na gostoljubivosti i susretljivosti novigradskih domaćina, kao i na pokroviteljstvu manifestacije, najavivši kako je vrlo izgledno da Novigrad iduće godine bude domaćinom i europskog prvenstva mažoretkinja.

Sutradan, u nedjelju, uslijedilo je cjelodnevno natjecanje u novigradskoj sportskoj dvorani, koje je zaključeno dodjelom pehara i medalja najboljima u pojedinim kategorijama.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide