OK BUJE 1997 - Beachvolley on the hill

Odbojkaški Klub Buje 1997., sportska je udruga, a koja je nakon prekida ponovno započela punim radom prije 5 godina iz strasti i želje da mladima ponudi zdrav i poticajan koji timski rad i sklad omogućuju ne samo sportski već i društveni trening naših učenika. Klub danas broji četrdesetak djevojčica u dobi od 6 do 14 godina koje se natječu u 4 kategorije Prvenstva Hrvatske tijekom natjecateljske sezone 2022./2023. 

Cilj nam je izgraditi teren za odbojku na pijesku – poručuju – koji će se moći koristiti u ljetnim trenucima iu slučaju da (kako nas je pandemija naučila) ne možemo trenirati u zatvorenom prostoru. Zapravo, u razdoblju pandemije povukli smo se na vanjske treninge, koji su se odvijali u nesigurnim uvjetima jer nije bilo adekvatnog prostora za potrebe. Iako su se odvijale na asfaltnom terenu, naše djevojke nisu izgubile entuzijazam i strast, već su još više učvrstili svoje veze i želju da se uključe. Njihova želja za nastavkom igre i druženja potaknula nas je da krenemo u projekt izgradnje terena za odbojku na pijesku, jer smatramo da je naša dužnost pružiti im mjesto za dijeljenje prijateljstva i strasti.

Igralište za odbojku na pijesku nije ekskluziva odbojkaškog kluba jer nam je želja otvoriti ga i sugrađanima u rekreativne svrhe, te organizirati ne samo turnire već i susrete i trenutke okupljanja otvorene za sve generacije koje mogu razvijati međuljudske odnose. 

Nažalost, do sada izdvojena sredstva nisu dostatna za provedbu projekta za koji je potrebno još 12.000 eura da se dovrši.

Obraćamo se svima koji žele podržati sport, odbojku, djecu i njihovo odrastanje. Darivanje je čin ljubavi, to je mala gesta koja, ako se napravi zajedno, može stvoriti mali-veliki projekt, projekt koji puno vrijedi za zajednicu poput naše i za naše djevojke, stoji na stranicama projekta

Ne tražimo puno, čak nam i 5 eura može pomoći da ostvarimo mali san.

Hvala vam!

OVDJE možete pridonijeti donaciji. 

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide