Predajte subotom zahtjev za novu osobnu iskaznicu

Photo credit: MUP

Napominjemo da će se tijekom navedenih subota obavljati samo poslovi sa strankama kojima je istekla osobna iskaznica tijekom epidemije bolesti COVID -19 – javlja PU Istarska.

Kako bi se građanima, kojima su osobne iskaznice istekle za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19, omogućilo da podnesu zahtjev za novim ispravama u roku od 30 dana od proglašenje kraja epidemije, šalteri u Istri radit će i subotom.

Naime, sljedeće četiri subote (20. svibnja, 27. svibnja, 3. lipnja i 10. lipnja), građani će moći u sjedištu policijske uprave u Puli i u svim policijskim postajama u Istri podnijeti zahtjev za novu osobnu iskaznicu. Ističemo da će se subotom obavljati samo poslovi sa strankama kojima je osobna iskaznica istekla tijekom pandemije, a radno vrijeme šaltera bit će od 8 do 14.30 sati.

Napominjemo da građani zahtjeve za osobne iskaznice i dalju mogu normalno podnositi i u uredovno radno vrijeme šaltera u policijskoj upravi i policijskim postajama.

Podsjećamo da građani korištenjem e-Usluge MUP-a RH iz udobnosti svog doma mogu podnijeti zahtjev za novu putovnicu i vozačku dozvolu, a mogu zatražiti i da im se ti dokumenti, ako se izrađuju u redovnom postupku, dostave na kućnu adresu tako da i na taj način izbjegnu čekanje u redu.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide