Predavanje o moći homeopatije povodom Svjetskog tjedna homeopatije u Bujama 10.04.2024.

Predavanje Tadeja Rajer, mag. pharm.

Otkrijte moć homeopatije – besplatno predavanje o njezinoj ulozi u liječenju stresa i mentalnih poteškoća

Pridružite nam se na besplatnom predavanju povodom Svjetskog tjedna homeopatije, koje će se održati u srijedu, 10. travnja 2024. godine, u 18:00 sati, u Vijećnici POU Buje. Naša predavačica, Tadeja Rajer, mag. pharm. i registrirana homeopatkinja pri Hrvatskoj udruzi homeopata, podijelit će s vama svoje bogato iskustvo u primjeni homeopatije kao metode pomoći kod stresa, anksioznosti, depresije i drugih mentalnih poteškoća suvremenog doba.

Tijekom predavanja saznat ćete:

Što je homeopatija i kako se primjenjuje u liječenju.

Kako homeopatija može pomoći kod mentalnih poteškoća, uključujući stres, anksioznost i depresiju.

Gospođa Rajer, s više od 15 godina iskustva u podučavanju joge i savjetovanju iz zdravstvenog aspekta, također će podijeliti svoje znanje i prakse o homeopatskom liječenju budućim terapeutima. Njezini članci o homeopatiji i zdravom načinu života objavljivani su u prilogu “Na zdravje” Slovenskih novica, pružajući vrijedne informacije o održavanju zdravlja na prirodan način.

Ulaz na predavanje je slobodan, a ovo je izvrsna prilika za sve zainteresirane da se upoznaju s homeopatijom i saznaju više o njenim potencijalnim prednostima za mentalno zdravlje. Za dodatne informacije, slobodno kontaktirajte Tadeju Rajer na broj 0919014287. Veselimo se vašem dolasku i dijeljenju znanja o mogućnostima koje homeopatija nudi u suvremenom dobu.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide