Suradnja Udinese Academy i Škole nogometa Novigrad-Dajla

Prezentaciju povodom suradnje Udinese Academy i Škole nogometa Novigrad – Dajla održat će Alec Bolla, voditelj Udinese Academy, poznati talijanski vezni igrač koji je odigrao ključnu ulogu u uspjesima Udinesea, doprinoseći svojim iznimnim dodavanjima, vizijom igre i sposobnostima postizanja golova kako bi klub osigurao višestruke plasmane u
talijanskoj ligi Serie A te nezaboravan niz uspjeha u UEFA Europskoj ligi.

Udinese Academy ima više od 50 podružnica u Italiji te četiri u Europi s ukupno 20 000
članova, a cilj im je stvaranje nogometnih prvaka, podučavanja djece i mladih te promoviranje kulture sporta koja se temelji na poštovanju, odanosti i prijateljstvu, stoji u priopćenju. 

U ime Škole nogometa Novigrad – Dajla govorit će predsjednik Gordan Vrcelj, a događaju će prisustvovati i skupina polaznika nogometne škole.

Novigradska škola za nogometne talente okuplja ukupno 185 djece uzrasta od 5 do 19 godina, a trenira ih 11 trenera na tri nogometna terena u Novigradu. Mlađi igrači natječu se u ligama Nogometnog saveza Istarske županije, a starije kategorije u ligama Nogometnog središta Rijeka, koji pokriva 3 županije (Istarska, Primorsko-Goranska i Ličko-Senjska županija).

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide