Umjetna inteligencija stiže i na WhatsApp

Najopasnije aplikacije koje nikad ne biste trebali instalirati
Photo credit: Canva

Pretpostavlja se da će opcija biti popularna. 

AI je postao omiljena igračka na internetu, a većina popularnih aplikacija započela je s testiranjima kako bi uvela nove opcije, uključujući i WhatsApp. Jedna od najpopularnijih aplikacija dobila je nadogradnju koja bi mogla biti jako zabavna korisnicima, prenosi Poslovni

Zahvaljujući najnovijem ažuriranju aplikacije WhatsApp za Android, dostupan je alat baziran na umjetnoj inteligenciji koji omogućuje stvaranje vlastitih naljepnica. Pretpostavlja se da će opcija biti popularna jer će korisnici moći raditi personalizirane naljepnice za svaku osobu ili situaciju.

Kako se koristi?
Kada kliknete na opciju naljepnice, u beta verziji sada se prikazuje i tipka “create”. Klikom na nju otvara se tipkovnica na kojoj možete upisati kakvu naljepnicu želite da AI napravi. Te naljepnice moći će se koristiti u dopisivanju s drugim korisnicima putem ove platforme.

Značajka za izradu i dijeljenje AI naljepnica dostupna je vrlo ograničenoj skupini beta testera koji instaliraju najnovije ažuriranje WhatsApp beta za Android, a u nadolazećim tjednima bit će dostupna većem broju korisnika.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide