Glavni VIDEO: U Zagrebu otvoren prvi ‘selfie room‘

VIDEO: U Zagrebu otvoren prvi ‘selfie room‘

Na ideju da napravim prvi Selfie Room u Hrvatskoj došla sam po uzoru na mnoge svjetske metropole. Naime, shvatila sam da je Zagreb jedna od rijetkih metropola koje još nemaju takav prostor, kaže nam Kruna Josimović, vlasnica Dječjeg escape rooma na Velesajmu. I Selfie Room također je na Velesajmu, na prostoru od stotinjak kvadrata, a otvoren je službeno ovog vikenda, donosi Jutarnji

– Vlada velik interes, no zbog epidemioloških pravila, strogo kontroliramo broj posjetitelja. Ljudi misle da će kod nas ostati sat, no vrijeme im proleti pa ostaju satima, zaigraju se – kaže Kruna Josimović.

Motivi su, kaže, sljedeći: “Kada puna novca u okruženju crnobijelih pločica, crvena telefonska govornica iz Londona, a u pozadini se naziru obrisi znamenitog Big Bena, sjedala iz poslovne klase u avionu, kulisa vrta punog cvijeća u kojemu možete popiti kavu, šarolika soba s motivima pop-arta, vrata iz serije Prijatelji”.

Na samom je ulazu crni kauč iznad kojeg piše “Take A Selfie”. Sve je što je potrebno tu, a za dobru fotku, dodaju organizatori, potreban je još samo iskren osmijeh i doza kreativnosti i mašte. I, naravno, mobitel za snimanje fotografija i videouradaka.

Zasad na prvom katu 10. paviljona na Velesajmu, tik uz dječji Escape room, možete snimiti osam fotogeničnih lokacija, a nakon toga, planiraju promjene postava i motiva, koje će izmjenjivati.

Primijetili su, govori nam Kruna Josimović, da se posjetitelji zasad najdulje zadržavaju i fotografiraju pokraj vrata iz serije pa, kaže, planiraju uskoro staviti i kauč iz “Prijatelja”.

“To nas je iznenadilo, mislili smo da će se najviše fotografirati u kadi punoj novca”, govori.

Imaju i mnoge rekvizite sa snimanja, “plišane medvjediće i ostale plišance, loptice, neonske lampe”, čitavo mnoštvo. Javljaju im se ovih dana mnogi građani, influenceri s Instagrama, još i češće oni koji su na društvenoj mreži Tik Tok, ukratko, sa svih društvenih mreža. Jamče, kažu, dobru zabavu i fotogenične pozadine.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide