Whatsapp najavio promjene, ali mnogima se neće svidjeti

Photo Credit : Pixabay

Za one koji žele dodatni prostor, opcija je kupnje prostora na Google One.

Početkom prosinca 2023. godine, Google će uvesti novu praksu za korisnike beta verzije WhatsAppa, gdje će sigurnosno kopiranje poruka na Google Disku sada koristiti prostor za pohranu u oblaku Google računa. Za one koji ne sudjeluju u beta verziji, ova promjena pravila bit će primjenjena postupno tijekom sljedeće godine, posebno na Android uređaje, prenosi: poslovni.hr

Osobni Google računi standardno dolaze s besplatnih 15 GB pohrane u oblaku koji obuhvaća Gmail, Disk i Fotografije, što je trostruko više od većine mobilnih platformi. Međutim, lako je premašiti ovu kvotu, ovisno o količini slika i datoteka koje korisnici sigurnosno kopiraju i prenose, prema informacijama iz Engadget-a.

Google je u svojoj objavi naglasio da korisnicima pruža alate za upravljanje pohranom, olakšavajući tako uklanjanje nepotrebnih velikih datoteka ili fotografija kako bi oslobodili prostor. Dodatno, korisnici mogu izbrisati stavke iz WhatsAppa, čime se osigurava da neće biti uključene u sljedeću sigurnosnu kopiju.

Za one koji žele dodatni prostor, opcija je kupnje prostora na Google One, počevši od najmanje dva američka dolara mjesečno za 100 GB. Tvrtka najavljuje “ograničene, jednokratne Google One promocije” za korisnike koji zadovoljavaju određene uvjete.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide