Župan Miletić upriličio prijem za nagrađene arhitekte

Župan Miletić upriličio prijem za nagrađene arhitekte
Photo Credit: IŽ

Za projekt dogradnje zgrade Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, arhitekti studija AD arhitektura i dizajn iz Pule primili su međunarodnu BigSee nagradu za Arhitekturu, koja im je dodijeljena početkom svibnja u Ljubljani. Tim povodom jučer je nagrađene, projektanta arhitekta Luku Matticchija te arhitektice Mara Matijašić Paladin i Dragana Rogošić, primio istarski župan Boris Miletić zajedno s ravnateljem Zavoda Aleksandrom Stojanovićem, dr. med., javlja

Kako je rekao Maticchio, projekt je ispunio njihova očekivanja, a izazvao je i mnogo reakcija javnosti. Dodao je da je ovo njihova medijski najeksponiranija zgrada budući da se u doba pandemije često nalazila u kadrovima prilikom izvještavanja o epistemiološkoj situaciji u Istri. Također, brojne konferencije i izjave za medije Stožera civilne zaštite i djelatnika Zavoda davale su upravo ispred novog aneksa zgrade.

Podsjetimo, zgrada Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije dograđena je 2020. godine aneksima omeđenim staklom i kontinuiranom metalnom fasadom, čime se postigla visoka energetska učinkovitost, kao i visoka estetska vrijednost.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide