Dvostruki trijumf Porečanina na Prvenstvu Hrvatske u karateu!

Dvostruki trijumf Porečanina na Prvenstvu Hrvatske u karateu!
Foto: porestina.info

Prema informacijama koje navodi IstraTerraMagica, sportska scena u Hrvatskoj svjedočila je iznimnom uspjehu jednog od svojih atleta. Porečki karatist Amir Rešidović osvojio je dvostruku titulu prvaka na nedavno održanom Državnom prvenstvu u karateu za seniore i veterane, koje se dogodilo u sportskoj dvorani Peščenica u Zagrebu. Ovaj sportski spektakl, okupio je natjecatelje u katama i borbama kroz četiri kategorije, gdje je Amir demonstrirao vještinu i predanost koja izlazi izvan uobičajenih okvira.

Njegov povratak u Poreč bio je slavljenički, ne samo zbog dvostruke titule prvaka Hrvatske već i zbog osvojenog trećeg mjesta, što ga je činilo najuspješnijim natjecateljem prvenstva među veteranima. Konkurencija nikad jača, sa šest ili više natjecatelja po kategoriji koji su već bili prvaci u posljednjih pet godina, nije uspjela zaustaviti Amira na njegovom putu do vrha.

Piše IstraTerraMagica, Amir je na prvenstvu bio prijavljen u dvostrukoj ulozi – u pojedinačnim kategorijama predstavljao je Karate klub Tad iz Rijeke, dok je u ekipnim nastupima branio boje Karate kluba Hrvatski dragovoljac iz Zagreba. Njegova sposobnost da se istakne i u pojedinačnoj i u ekipnoj konkurenciji svjedoči o njegovoj svestranosti i izuzetnom talentu.

Ova priča o uspjehu ne samo da inspirira mlade sportaše da slijede svoje snove već i naglašava značaj predanosti, treninga i strasti prema sportu. Amir Rešidović i njegov nedavni uspjeh na Prvenstvu Hrvatske u karateu svijetli su primjer svima koji teže izvrsnosti u bilo kojem području života.

Za više detalja o Amirovom putu do uspjeha i impresivnom nastupu na prvenstvu, potražite originalan članak na portalu IstraTerraMagica.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide