Europsko prvenstvo u mažoretu sportu ovog vikenda u Novigradu

Novigrad će drugi put biti domaćin Europskog prvenstva u mažoret sportu koje će se od 21. do 24. lipnja održati u gradskoj sportskoj dvorani. U atraktivnim izvedbama najboljih mažoretkinja Europe moći će uživati domaćini i gosti grada. U programu je i defile ulicama starogradske jezgre.

Na tisuće nadarenih djevojaka iz više europskih zemalja, uključujući i Hrvatsku, tijekom natjecanja izvest će oko 600 koreografija, a svakog dana natjecanja bit će i do 140 izvedbi, donsoi Colors Of Istria

Mažoretkinje se natječu u četiri dobna razreda u kategorijama solo, duo/trio, mini i velike formacije te defile, a u svojim izvedbama koriste rekvizite kao što su štap, pom pom, betonflag, zastave, čak dva ili tri različita rekvizita te scensku kulisu u plesu. O njihovoj vještini, preciznosti i izuzetnosti sudit će licencirani suci IFMS-a iz svih nacionalnih saveza.
Defile međunarodnih mažoret timova koji sudjeluju u natjecanju održat će se 23. lipnja u večernjim satima pa stoga pozivamo Novigrađane i goste grada da u to vrijeme svakako budu u 8 sati navečer u centru Novigrada.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide