Grad i TZ pomažu Giovannija Cernogorza sa 100.000 kuna

Grad i TZ pomažu Giovannija Cernogorza sa 100.000 kuna

Simbolično, na sam Badnjak, kao lijepi božićni poklon, gradonačelnik Grada Novigrada-Cittanova Anteo Milos, direktorica novigradske Turističke zajednice Vesna Ferenac i najuspješniji novigradski sportaš Giovanni Cernogoraz, potpisali su ugovor kojim se Grad i TZ obvezuju u narednih pet godina financijski poduprijeti Cernogorza s ukupno 100 tisuća kuna (50 tisuća od Grada i 50 od TZ-a).

– Ovim smo činom htjeli pokazati kako i konkretno stojimo iza Giannija i njegovih uspjeha, te kako ćemo mu nastojati biti vjetar u leđa u novim sportskim uspjesima i rezultatima. Za Novigrad je ovo vjerojatno najbolji način ulaganja u promociju, jer ono što je Gianni za promociju našega grada napravio svojim sportskim rezultatima, financijski je nemjerljivo, istaknuo je Milos, poručujući Giovanniju kako su njegovi sugrađani na njega izuzetno ponosni, te je ovaj ugovor mali znak zahvale za sve dobro što je napravio za našu zajednicu. javljaju iz grada Novigrada.

I Ferenac je, čestitajući Giovanniju na njegovim dosadašnjim rezultatima, istaknula kako je njegov doprinos promociji Novigrada kao turističke i sportske destinacije više no dragocjen, te kako i Turističku zajednicu raduje što ima mogućnost poduprijeti ga na ovaj način.

Zahvaljujući na pomoći i ukazanom povjerenju Cernogoraz je rekao kako će dati sve od sebe da postigne najbolje moguće rezultate, te da se još jednom uspješno predstavi na svim natjecanjima koja će se u narednom periodu pred njim naći.

Podsjetimo kako Grad Novigrad-Cittanova financijski, u odgovarajućim iznosima, podupire i ostale novigradske sportaše i sportašice kategorizirane od strane Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), među kojima su trenutno – osim Cernogorza (1. kategorija) – još Nenad Tadić (boćanje, 1. kategorija) i Francesco Ravalico (streljaštvo, 2. kategorija), a do kolovoza ove godine to su bile i članice novigradskog ženskog boćarskog kluba Nerina Beletić i Eda Laković (4. kategorija).

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide