Igor Radetić novi je voditelj škole nogometa NK Umag

Photo credti: Istrasport

U novu sezonu, osim igračkih pojačanja, u Umagu ulaze i s pojačanjima u sportskom sektoru. Predstavili su svoje prvo pojačanje u tom sektoru – Igora Radetića, na poziciji voditelja škole nogometa NK Umag. 

Igor je po dolasku, krenuo jako i formirao novu strukturu trenera, s ciljem postavljanja kvalitetnog i stabilnog trenažnog sustava. Cilj mu je da svaka selekcija bude kvalitetno posložena, s vidljivim napretkom, te kako bi se pripremili novi igrači za seniorsku ekipu. Uz vrlo jasno postavljene ciljeve i dugoročnu viziju, škola nogometa NK Umag, zasigurno će biti ponos kluba, piše Istrasport

Igor je svoj nogometni put započeo upravo trenirajući i igrajući za NK Umag. Prvi nastup za NK Umag, odigrao je u kopačkama svojeg oca, koje su mu bile četiri broja prevelike i postigao zgoditak.

Osim iskustva i znanja koje Igor donosi, s njim stiže i energija, snaga i upornost, ali i priča koja svako dijete može motivirati i inspirirati da odustajanje na prvoj prepreci nije opcija!

Osim trenerske, Igor ima i vrlo respektabilnu prvoligašku igračku karijeru. Ostvario je 114 prvoligaških nastupa, u dvije države te je bio član mlađih reprezentacija Hrvatske od U15 do U19. Nastupao je za Varteks, Istra Pulu, Rudeš, Novalju, HASK Zagreb, Inter Zaprešić, Kamen Ingrad i Drava Ptuj.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide