Kamil Fabisiak osvojio treći ITF Wheelchair Croatia Open Umag by HEP

Treće izdanje ITF Wheelchair Croatia Opena Umag by HEPpripalo je Poljaku Kamilu Fabisiaku, 21. igraču svijeta i prvom nositelju turnira. U finalu je igrao protiv prošlogodišnjeg pobjednika, Austrijanca Josefa Rieglera, a turnir je osvojio rezultatom 6:1 6:3. 

„Presretan sam što sam osvojio turnir, prvi puta sam ovdje i čuo sam puno lijepih stvari o Umagu, ali tek kada sam došao uvjerio sam se koliko je to stvarno dobar turnir. Jako sam zadovoljan svojom igrom, jedino mi je žao što u paru s Antom nisam uspio osvojiti naslov, ali nadam sesjedeće godine. Sigurno se vraćam dogodine i veliko hvala organizatorima na odličnoj organizaciji turnira“, izjavio je pobjednik turnira.

Finale se održalo na Grand Standu u Stella Marisu, a nagradufinalistu uručila je Arlen Brozić, direktorica Izvršnog odbora Plava Laguna Croatia Opena Umag, dok je pobjedniku nagradu uručio direktor turnira, Tomislav Poljak.

Bilo je ovo najjače izdanje do sada, a organizator turnira i ponajbolji hrvatski tenisač u kolicima Anto Joskić vrlo je zadovoljan te je ovom prilikom izjavio:

„Kao organizatori prezadovoljni smo turnirom,sve je prošlo u najboljem mogućem redu, vidjeli smo odličan tenis u kolicima kroz tri dana i vjerujem da smo na najbolji mogući način prezentirali naš sport. Meni kao organizatoru najveća je nagrada pohvale koje primam od igrača koji kažu da imje ovo jedan od najdražih turnira i gotovo svi jednoglasno poručuju da se sigurno vraćaju i sljedeće godine.Još jednom veliko hvala organizatorima Plava Laguna Croatia Opena Umag što su nam i ove godine pomogli da budemo dio ovog spektakularnog turnira i našem glavnom sponzoru HEP-u bez kojeg ne bismo mogli organizirati turnir. Naravno velike čestitke pobjednicima Kamilu i Dahnnu i Giorgosu, a što se mene tiče bit će bolje idući put.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide