Klub Olimpik Umag najavljuje nadolazeći program ljetnog kampa 2023.

Klub Olimpik Umag vodeći pružatelj iznimnih sportskih i obrazovnih iskustava za djecu, s oduševljenjem najavljuje svoj nadolazeći program ljetnog kampa. 

Ovogodišnji kamp obećava uzbudljivu kombinaciju plivanja, atletike, rolanja, matematike, emocionalne inteligencije i korektivne fizioterapije, nudeći neusporedivu priliku mladim sportašima i učenicima da razviju razne vještine dok uživaju.

U ljetnom kampu pristupamo holistički razvoju djece. S našim pažljivo osmišljenim nastavnim planom i programom, polaznici će se uključiti u širok raspon aktivnosti koje potiču fizičku kondiciju, kognitivni rast i emocionalno blagostanje.

Plivanje: Zaronite u bazen i razvite samopouzdanje od početničkih zaveslaja do pravih tehnika plivanja. Osjećajte se sigurno i ugodno u vodi.

Atletika: Vežite tenisice i budite pobjednici. Naš atletski program potiče djecu da se upoznaju s osnovama atletike: trčanja, bacanja, skokovi.

Rolanje: Naš program rolanja nudi jedinstvenu priliku za učenje ravnoteže, koordinacije i agilnosti na kotačima.

Matematika: Vježbajte svoj mozak s našim zanimljivim matematičkim programom osmišljenim da učenje učini zabavnim i interaktivnim. Kroz praktične aktivnosti, izazove rješavanja problema i grupne
projekte, polaznici će otkriti praktičnu primjenu matematike u svom svakodnevnom životu.

Naši iskusni matematičari vodit će polaznike od početnika u aritmetici do entuzijasta algebre.

Emocionalna inteligencija: Naši voditelji vodit će interaktivne radionice i aktivnosti usmjerene na emocionalnu inteligenciju. Kroz rasprave, glumu i vježbe samorefleksije, djeca će razviti vještine samosvijesti, empatije i učinkovite komunikacije.


Korektivna fizioterapija: Kroz jutarnju vježbu utjecati ćemo na stanja kao što su skolioza, kifoza, lordoza, ravna stopala, displazija kukova i druge problem koji utiču na držanje tijela naše djece.

VODITELJI :
Josipa Popović – prof. tjelesne i zdravstvene kulture
Rudy Renko Ilić – bacc. Kineziologije
Margarita Buvinić – bacc. Sportske psihologije
Lucija Lisica – mag.physioth

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide