Legendarni Ivano Balić vraća se u igru

Legendarni Balić vraća se u igru
Foto: Eurostar

Nakon više od dva desetljeća, Ivano Balić (45), ikona svjetskog rukometa, ponovno je postao dio RK Splita, otkrivajući ambiciozne planove za budućnost. U otvorenom razgovoru, Balić podijelio je svoje vizije i strategije za revitalizaciju kluba koji je godinama bio u sjeni svojih potencijala.

Balić, koji je nakon sjajne igračke karijere obavljao uloge u rukometnom savezu i kao pomoćnik izbornika, sada stavlja fokus na RK Split, gdje vidi veliki potencijal za napredak. “Odlučio sam se vratiti jer vjerujem da mogu doprinijeti, posebno u stručnom smislu,” izjavio je Balić, naglašavajući svoju povezanost s klubom i gradom.

Jedan od ključnih problema koji Balić ističe je financijska situacija u kojoj se klub našao, ali i širi problem financiranja sporta u Hrvatskoj. “Moramo promijeniti način na koji financiramo sport,” tvrdi Balić, dodajući kako je Split i dalje grad koji živi za sport i ima ogroman potencijal.

Balić vjeruje u vraćanje rukometa u škole i ulaganje u mlade talente kao ključ uspjeha. “Rukomet treba biti prisutan od najranije dobi,” kaže Balić, uvjeren da će se s pravim pristupom i ulaganjem RK Split ponovno moći boriti za vrh hrvatskog rukometa.

Uz sve spekulacije o mogućem odlasku u Japan, Balić ostaje posvećen Splitu, ističući dugoročnu strategiju i potrebu za strpljenjem i pozitivnim stavom. Nada se da će se pravi smjer brzo prepoznati i dobiti podrška za ostvarenje ambicioznih ciljeva.

Za kraj, Balić je poslao riječi podrške hrvatskoj reprezentaciji, s kojom je ostvario nezaboravne uspjehe, želeći im sreću u nadolazećim izazovima.

U svijetu rukometa, gdje se legende poput Balića ne zaboravljaju, njegov povratak u RK Split ne samo da je velika vijest za klub, već i za cijelu rukometnu zajednicu koja s nestrpljenjem iščekuje sljedeće poglavlje ove inspirativne priče.

Detaljnije: Tportal

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide