NK UMAG: Još malo i počinje nova nogometna avantura u sezoni 2022/23.

Photo credit: Canva

Osjeti se iščekivanje, uzbuđenje, nogometna groznica! Još malo i počinje nova nogometna avanturu u novoj natjecateljskoj sezoni 2022/23.! 

Što možemo očekivati od naših lavova i lavića? Znamo da odavno nismo imali toliko moćne i samouvjerene seniore, njihove ambicije sežu puno dalje od onog gdje su sada, piše na svojoj Facebook stranici NK UMAG.

Vodit će ih dalje trener Adis Dervišević s kojim su preskočili dvije lige u dvije godine. Uz njega su na klupi kondicijski trener Dino Horozović, pomocni trener Aleksandar Uzelac – Beba i Boris Černe.

Juniore smo vratili u matični klub, prepuni su želje za dokazivanjem. Imamo ih na broju gotovo 30 zahvaljujući trudu njihovih trenera Antonia Bolčevića i Ardita Čadrakija.
U13 i U15 pod trenerskom palicom legendarnih Ivana Kukučke i Eniza Šabanovića ne mogu nego biti itekako konkurentni u svojim ligama.

Najmlađi U11, U9 i U7 jedva čekaju pripreme. Adi Borić, Dejan Tica, Alen Vižintin, Alen Černeka, Saša Stipanović, Stjepan Babić i Milan Nilaš spremni su za sve nogometne izazove!

Sve to ne bi funkcioniralo bez našeg nezaobilaznog, svugdjeprisutnog Vlade.
Nk Umag – Cc Umago ponovo u punoj snazi, preporođen

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide