Peta etapa CRO Race kreće iz Rapca, a cilj je u Opatiji

PetaetapaCRO Racea2. listopadakrećeizRapca, cilj u Opatiji

Šesto izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 28. rujna do 3. listopada kroz šest etapa, na trasi većoj od 1.000 kilometara diljem Hrvatske. 

I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz trinaest županija te obuhvatiti neke već poznate, ali i nove destinacije, stoji u priopćenju.

Peta etapa utrke kreće u subotu 2. listopada iz Rapca u 10:30 sati, cilj joj je u Opatiji, a dolazak biciklista u Opatiju očekuje se između 14:13 i 14:39 sati.

Privremena regulacija prometa
Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koji sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.
Detaljno izvješće o privremenoj regulaciji prometa za vrijeme trajanja pete etape CRO Race utrke nalazi se na OVOM LINKU.

Kids CRO Race
Ovogodišnja biciklistička utrka CRO Race ponudit će mnoge zanimljivosti, a jedno od njih je zasigurno i drugo izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race.

Nakon Osijeka, Varaždina, Otočca, Makarske i CrikveniceKids CRO Race održat će se i u Opatiji2. listopada od 11:30 do 13:30 sati, a najmlađi sudionici ovog događanja imat će priliku natjecati se za ukupnog pobjednika Kids CRO Racea, čije će se proglašenje održati 3. listopada u Zagrebu.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Share on facebook
Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
05/12/2021, 09:32
Umag
 

Oblačno
10°C
Subjektivno: 8°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 93%
Brzina vjetra: 11 km/h JI
Naleti vjetra: 11 km/h
Izlazak sunca: 07:30
Zalazak sunca: 16:23