Poznati termini kvalifikacijskih utakmica umaških rukometaša

Umag Grad Sporta: Svečano otvorenje rekonstruirane Sportske dvorane u Stella Marisu i obilježavanje 70 godina rukometa na Umaštini

U Trofejnoj dvorani Hrvatskog rukometnog saveza ždrijebom su određeni parovi dodatnih kvalifikacija za Paket24 Premijer ligu.

Naime, kao što je poznato u kvalifikacijama sudjeluju 7. i 8. ekipa Paket24 Premijer lige, a to su ove sezone RK Moslavina i RK Osijek te drugoplasirani sastavi 1. HRL Sjever, odnosno 1. HRL Jug. Ta mjesta osvojili su RK Sisak na Sjeveru, i RK Umag na Jugu.

Ždrijeb je na kraju spojio Osijek i Sisak te Moslavinu i Umag. U Propozicijama natjecanja predviđeno je da klubovi koji dolaze iz Paket24 Premijer lige budu domaćini u prvom, a drugoplasirani klubovi 1. HRL Sjever i Jug u drugom susretu. Prvi susreti igraju se 21./22. 5. 2024. godine, a uzvratni 25./26. 5. 2024.

Točna satnica, kao i dan bit će određeni naknadno nakon razgovora s televizijskim partnerima HRS-a, a riječ je o Sportskoj tv i MAXSPORT-u kada se otkrije imaju li interesa za izravni prijenos.

Izvor: Istrasport 

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide