Umag deklasirao Booblo, Fusio bolji od Segeste u najboljoj utakmici prva dva kola

Odigrana su dva kola 1.HNLP u Sisku na bazenu Caprag. Odabir Siska za domaćina pun je pogodak, za lokaciju i igralište bazena u Capragu svi sudionici hvalili su na sva usta. 

Prvenstvo su otvorili Fusio aktualni državni prvak i Varadero, pobijedio je izvanrednu momčad koju čine većinom mladići iz zagrebačkog naselja Sloboština 6:2, presudno je iskustvo Fusija u čijem sastavu su danas bila nova lica Josip Mohač, Jacob Tarasenko i Tadić Dražen igrači, a na vratima reprezentativni vratar Ivan Vrbanić, piše SportNews

U drugoj utakmici sudar klubova novajlija u ligi, domaća Segesta i Booblo iz Zaprešića pobudila je posebnu pažnju, kako gledatelja tako i ostalih klubova iz znatiželje da vide kakvu su konkurenciju dobili. Pobjeda je pripala Segesti 7:1. Gorovo i Umag dva kluba s mora trebala su biti suparnici u posljednjoj utakmici prvog kola, nažalost Gorovo je imalo kod dolaska tehničkih problema pa je utakmica registrirana za Umag 3:0 bez da se igrala.
Drugo kolo počelo je s kako se pokazalo na kraju s najuzbudljivijom utakmicom prvoga dana, Fusio i Segesta svojom prezentacijom dočarali su svu ljepotu nogometa na pijesku, na kraju pobjeda iskusne momčadi Fuisa 6:4.

Odmorni Umag jer nije igrao u prvom kolu utakmicu deklasirao je Booblo 11:0 što mu je donijelo liderstvo sa 6 bodova koliko ima i Fusio zbog bolje gol razlike.

Za svaku pohvalu su momčadi Varadera koji je strpljivo čekao da Gorovo stigne do bazena u Sisku i Gorovo koje je nakon svih nedaća stiglo da odigra posljednju utakmicu drugog kola u kojoj je Varadero slavio 6:4.

Prvog dana 2. prvenstva Hrvatske nogometa na pijesku možemo zaključiti da je kvaliteta prezentacije u usponu, kao i u svim ostalim segmentima natjecanja.

Prvenstvo se nastavlja sutra u subotu s početkom u 14 sati a otvaraju 3. kolo Segesta- Varadero, u 15 sati Fusio – Umag, Gorovo-Booblo u 16 sati. Četvrto kolo će otvoriti Segesta-Umag potom slijedi sraz u 17 sati Varadero Booblo, a zaključit će ga u 19 sati Fusio-Gorovo. U nedjelju igrat će se peto kolo i završnica koja će dati prvaka.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide