UMAG: Započelo je Prvenstvo Hrvatske u padelu

Umag je ponosan domaćin Prvenstva Hrvatske u padelu. Trg 1. svibnja postaje tako centar padel događanja za javnost, ne bi li se dodatno obogatio sadržaj samog službenog natjecanja. 

Hrvatski padel savez odabrao je upravo Umag za ovo događanja, a za sugrađane i posjetitelje priredio je niz iznenađenja. Početak natjecanja odvit će se već u petak u umaškom Padel centru Arena. Osim natjecanja u muškoj i ženskoj kategoriji, odnosno odigravanja četvrtfinala, polufinala i finala na samom Trgu 1. svibnja, građani će imati priliku upoznati se s ovim relativno novim sportom u svijetu te i sami sudjelovati u igri. Tako će se u subotu ujutro djeca i odrasli moći iskusiti u padelu, zaigrati s promotorima ovog sporta i provesti aktivno subotnje jutro. Slijede egzibicijski mečevi s poznatim ličnostima, sportskim legendama, kao što su Igor Štimac, Antonio Asanović, Lino Červar, Slavko Rasberger, Filip Bradarić, i drugi. U programu je i egzibicijski meč reprezentacije Hrvatske i World Padel Tour igrača, a u 18:00h kreće službeni dio natjecanja, odnosno četvrtfinalni susreti obiju kategorija.

Nedjelja, 30. travnja, je rezervirana za polufinalne mečeve koji kreću u 9:00h, dok su finalne utakmice predviđene za 12:00h u ženskoj konkurenciji, odnosno 14:00h u muškoj.

Skoknite do trga!

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide